Dodatki, ki parom pomagajo pri povečanju možnosti zanositve

Dodatki, ki parom pomagajo pri povečanju možnosti zanositve

Naravna prehranska dopolnila z visoko vsebnostjo cinka pomagajo številnim parom po svetu, da z rednim jemanjem teh preparatov naredijo prvi korak k novi družini. Ti klinično preizkušeni dodatki so narejeni na podlagi posebne formule, ki so jo nekaj let razvijali strokovnjaki na področju zdravljenja neplodnosti. Sestavine v dodatkih so pravzaprav izvlečki biološko pridelane korenine Mace ter dodatkov, kot so koencim Q10  in visoke vsebnosti cinka.

Kombinacija vseh teh sestavin pomaga parom, ki imajo težave z zanositvijo. Prav zato je priporočljivo, da dodatke za povečevanje plodnosti jemljeta oba, tako moški kot ženska. Naravna prehranska dopolnila za njega se v določenih sestavinah nekoliko razlikujejo, saj dodatki zanjo vsebujejo še vitamin B6 in B12. Znano je, da so težave pri zanositvi lahko vzrok pri obeh spolih, ne samo pri ženski. Za spočetje otroka je potrebno sodelovanje obeh, ženska pa mora biti kasneje v nosečnosti toliko zdrava, da otroka normalno donosi.

Ginekologi priporočajo parom jemanje dodatkov za plodnost   

Fertility strokovnjaki oziroma strokovnjaki za plodnost priporočajo redno jemanje klinično testiranih dodatkov, ki znatno izboljšujejo možnosti zanositve, poleg tega pa poskrbijo tudi za zdrav razvoj zarodka in kasneje ploda. Ginekologi se v svojih ordinacijah srečujejo s pari, ki imajo težave pri zanositvi, a hkrati zdravniki vedo, da enostavne rešitve za uspešno zanositev  ni. Sicer obstajajo dragi, dolgotrajni in boleči postopki umetne in vitro oploditve, vendar je tu breme za ženske velikokrat preveliko. Poleg tega pa tudi ni nujno, da bodo postopki uspešni.

Ginekologi vedo, da je potrebno imunski sistem in hormonsko ravnovesje okrepiti prej, preden se pojavijo zapleti pri zanositvi. Naravna prehranska dopolnila z visokimi vsebnostmi cinka, ki dokazano izboljšujejo možnost zanositve, pa poskrbijo, da bo v telesu moškega in ženske pravo ravnovesje mineralov in vitaminov.  

Varno jemanje dodatkov je za bodoče starše pomembno   

Fertility dodatki oziroma dodatki za plodnost, ki med drugim vsebujejo tudi visoke vrednosti cinka, pomagajo pri pospešeni tvorbi tako ženskih kot moških spolnih hormonov. Naravna prehranska dopolnila za njega in zanjo morajo biti pri tem varna, kar pomeni, da ne smejo povzročati stranskih učinkov.

Namreč, veliko drugih dodatkov, ki niso izključno namenjeni fertility uporabi oziroma uporabi za povečevanje plodnosti, imajo prevelike ali napačno kombinirane vsebnosti mineralov in vitaminov, zato tudi niso primerni za uporabo pred zanositvijo. Vedno se je dobro posvetovati s strokovnjaki, saj je zdravje staršev in otrok na prvem mestu. Zato lahko pokličete telefonsko podporo proizvajalca Fertility naravnih prehranskih dopolnil na strani https://www.vitanoval.com/ in jih povprašate za njihovo strokovno mnenje.

Družinska psihoterapija. Izkušnje, ki smo jih dobili v družini, v kateri smo odraščali, nas usmerjajo tudi pozneje v življenju. Preberi več …

V isti kategoriji:

COMMENTS