Prednosti in nakup sončnega polnilca za mobitel

Prednosti in nakup sončnega polnilca za mobitel

Večina od nas ima pri sebi mobilni telefon, ki ga uporabljamo za marsikaj. Za njegovo delovanje poskrbimo tudi tako, da ga damo na vsake toliko časa polniti. Pri tem so zato polnilci nepogrešljiva naprava, ki jo dobimo pri nakupu vsakega mobilnika.

V zadnjem času je pomembno vlogo prevzel solarni polnilec za mobitel, ki je na primer izjemno priročen pri kampiranju, pohodništvu ali drugih podobnih zunanjih aktivnostih. Sončni polnilec se ponaša s številnimi prednostmi, ki vam jih bomo predstavili v nadaljevanju. Če se boste odločili za nakup take naprave, poskrbite, da bo na njem pisalo ime priljubljene blagovne znamke oziroma prodajalca.

Lahka in kompaktna zasnova

Solarni polnilec za mobitel je odlična izbira za zunanje aktivnosti. Njegova zasnova je večinoma lahkotna in kompaktna in tudi prenašanje te naprave je zelo priročno, saj jo lahko zložimo na velikost tabličnega računalnika.

Solarni polnilec za mobitel

Solarni polnilec Vinsic

Sončni polnilec mobitela lahko kupite v spletni trgovini gizzmo.hr. Proizvajalec Vinsic se lahko pohvali z zelo kakovostnimi polnilci. Njihove solarne plošče so všite v poliestrsko platneno ogrodje, ki je zelo vzdržno, predvsem proti zunanjim vplivom.

Solarni polnilec za mobitel vsebuje dva ločena polnilna vhoda. Z njima lahko dosežete tok 3 A. Izdelek je okolju povsem prijazen in varen in ne vsebuje ogljičnega odtisa.

Sicer pa je izdelek še vodoodporen in kot tak primeren za vse zunanje aktivnosti in aktivne ljudi. Dimenzija polnilca je 230x160x20 milimetrov, njegova teža pa 455 gramov.

Spletno naročilo na solarni polnilec

Sončni polnilec za svoje mobilne naprave torej lahko naročimo kar v spletni trgovini. Ker se določena vrsta polnilca lahko nahaja v različnih barvah, ob naročilu pazimo tudi na to izbiro. Vsekakor pa je veliko bolj kot prava izbira barve pomembno, da si bomo naročili polnilec priznanega proizvajalca, ki bo omogočal, da bo naš mobilni telefon učinkovito polnil.

Vse podrobnosti za vsak solarni polnilec za mobitel si prav tako lahko ogledate na straneh spletne trgovine, ki vam ponuja še druge koristne in zelo uporabne dodatke za vaše mobilne telefone. Med bolj priljubljenimi izdelki so tudi ovitki in avtomatska držala za telefone. Izbirate lahko med izdelki vrhunskih proizvajalcev po dostopnih cenah.

V isti kategoriji:

COMMENTS