Najljubši izdelki iz poletne kolekcije kozmetike Lovely

Najljubši izdelki iz poletne kolekcije kozmetike Lovely

Kozmetična blagovna znamka Lovely vsako leto pripravi edinstveno poletno kolekcijo lepotnih izdelkov in ličil. Njihova poletna kolekcija je polna živih barv, svežih dišav in lične poletne embalaže. Pri tem so tudi pudri, korektorji in osvetljevalci bolj nežni in zato primerni za nanos v vročih dneh, ko koža na obrazu potrebuje več zračnosti.

Ker je koža v poletnih mesecih bolj občutljiva in potrebuje nekaj več zaščite, še posebej pred soncem, so v kozmetični hiši Lovely pripravili poletno kolekcijo, ki kožo neguje in hkrati s svojimi nežnimi barvnimi odtenki poudarja zagorele obrazne poteze.

Ženske so nad njihovo poletno kolekcijo navdušene tudi zato, ker imajo ličila prav posebne poletne vonje in dišave, kot je čokolada, banana, ananas in mango. Izbrali smo nekaj najljubših lepotnih izdelkov iz poletne kozmetične kolekcije, ki so navdušili ženske po vsem svetu.

Poletni bronzer in puder z vonjem po čokoladi

Kozmetika Lovely v svoji poletni kolekciji nudi puder in bronzer za obraz in telo, ki vsebuje ekstrakt kakava. Zaradi kakava ima to ličilo prijeten vonj po čokoladi.

Kozmetika Lovely

Bronzer je svetlejše rjave barve, zato je primeren za nanos na zagorelo kožo. Pri tem ga ženske lahko nanesejo na obraz ali na druge dele telesa. Prednost kompaktnega pudra je tudi v tem, da kožo neguje in hkrati prekriva manjše nepravilnosti.

Naravni tekoči puder za vse tipe kože

V poletni kozmetični kolekciji lahko ženske najdejo tudi tekoči puder oziroma podlago, ki ustvarja naravni videz in je primeren za nanos na vse tipe kože.

Tekoča podlaga prekrije nepravilnosti na obrazu, a hkrati z dodanim vitaminom E kožo tudi hrani in neguje, kar je še posebej pomembno v poletnih mesecih. Sestava tekoče podlage kožo tudi vlaži, saj je izsušena in včasih tudi opečena koža na obrazu v poletnem času precej pogost pojav.

Utrjevalec nohtov z UV zaščito

V poletni kozmetični kolekciji lahko najdemo tudi poseben utrjevalec nohtov, ki je namenjen za šibke in razcepljene nohte. Utrjevalec nohtov vsebuje tudi UV filter, kar pomeni, da nohte v poletnem času ščiti pred škodljivimi UV žarki in hkrati preprečuje razbarvanje in rumenenje nohtov. Poletni utrjevalec nohtov lahko kupimo na spletni strani pinkpanda.hu, kjer lahko poiščemo še druge kozmetične izdelke blagovne znamke Lovely, ki so povsem naravni in niso bili testirani na živalih.

V isti kategoriji:

COMMENTS