Koristni nasveti za izbiro lasnih podaljškov

Koristni nasveti za izbiro lasnih podaljškov

Sodobni pripomočki vam omogočajo, da lahko na hiter in enostaven način le v nekaj trenutkih svoje pričeske iz povprečnih prelevite v nadvse čudovite. To lahko naredite tudi z uporabo lasnih podaljškov. Ker pa je na trgu ogromno različne ponudbe, vam v današnjem prispevku svetujemo, kako izbrati najprimernejše.

Med pomembnimi dejavniki pri izbiri pa vsekakor glavno vlogo igrajo barva, dolžina in gostota. Poleg tega je pomembno tudi, ali so lasni podaljški umetni ali naravni; ali so clip-on ali taki, ki se spajajo s keratinom. Če si boste naše nasvete natančno prebrali, potem bo izbira kar nekajkrat lažja.

Namen lasnih podaljškov

Preden se odločite za nakup lasnih podaljškov, si morate obvezno postaviti kar nekaj vprašanj. Eno med njimi je tudi, s kakšnim namenom bi jih radi uporabljali. Jih nameravate nositi prav vsak dan ali samo ob posebnih priložnostih?

Lasni podaljški

Za slednje je bolje, da si kupite clip-on podaljške. Če pa bi jih radi uporabljali ves čas, potem si izberite keratinske podaljške. Te vam bo na lase privarila frizerka, ki ji najbolj zaupate.

Podaljške izberite glede na teksturo svojih las

Če želite, da bo vaša pričeska skupaj z lasnimi podaljški izgledala čim bolj naravno, morate v prvi vrsti paziti tudi pri izbiri teksture. Izbirate lahko med ravnimi, valovitimi in skodranimi podaljški različnih kakovosti. Če imate naravno skodrane lase, si raje omislite skodrane podaljške. Skratka, izberite si take, ki so čim bolj podobni vašim lasem.

Pazite tudi na vrsto kozmetike, ki jo boste hkrati uporabljale. Pri tem je pomembno, da se odločite za čim bolj preizkušene opcije. Denimo čopiči Noelle Brush ali maskare znanih blagovnih znamk, vam bodo pomagali na vaši poti do izjemnega izgleda.

Kako izbrati pravo barvo?

Lasni podaljški naj bodo čim bolj usklajeni z vašo naravno barvo las. Vsekakor pa ne bo prav nič narobe, če si boste izbrali take, ki bodo za nekaj odtenkov svetlejši ali temnejši. Če boste kupili podaljške iz naravnih las, jih lahko pobarvate kar sami ali pa jih nesete k frizerki. Če se nikakor ne morete odločiti med dvema nadvse podobnima barvama, vam priporočamo, da se raje odločite za svetlejši odtenek. Svetlejši lasni podaljški se namreč veliko lažje barvajo kot temnejši.

Če z lasnimi podaljški ne želite pridobiti le pri volumnu, temveč tudi pri dolžini, potem pazite, da boste izbrali tako dolge podaljške, v katerih se boste še vedno dobro počutili.

V isti kategoriji:

COMMENTS