Torbice za v gledališče

Torbice za v gledališče

Kako se obleči za v gledališče, opero in obisk drugih kulturnih dogodkov? Ponekod je zaželena večerna toaleta, drugje pa se lahko uporabi tudi malo bolj sproščena oprava. Vsekakor pa ne gre brez večerne torbice. Ta namreč poskrbi za dodatno eleganco in piko na i vsake toalete. Pomembno pa je, da je pravilno izbrana in da se ujema z našim siceršnjim modnim slogom. Če se na kulturni ali drug večerni dogodek odpravimo s spremljevalcem, poskrbimo tudi za to, da se bo slog, barva ali vsaj kakšen detajl naše večerne torbice ujemal tudi z njegovo opravo. Tako bosta delovala kot še bolj usklajen in še lepši par.

Lepo ni nujno drago

Čudoviti in kakovostno izdelani modni dodatki so danes zagotovo veliko bolj dosegljivi kot kadarkoli prej. Tudi po ugodni ceni se da dobiti večerne torbice, s katerimi boste polepšale svojo toaleto in še bolj zablestele v njej. Pri izbiri pa je seveda treba upoštevati naš celoten outfit, saj mora naša celotna podoba delovati skladno. Najbolje je, da se najprej posvetimo oblačilom, nato pa premislimo še o izbiri obutve, čevljev, ogrlice in drugega nakita, pa tudi večerne torbice ter o tem, katera bi se najlepše podala naši opravi oziroma toaleti.

Čeprav so večerne torbice običajno precej majhne, pa so ravno prav velike, da vanje lahko pospravite denarnico, robčke, ključe, telefon, šminko ali kakšno drugo ličilo oziroma karkoli drugega. Tako bomo imele s seboj vse, kar potrebujemo, ne glede na to, ali se odpravljamo na koncert, v opero, gledališče, na slavnostno otvoritev ali podelitev nagrad, teden mode ali pač kam drugam. Vedno bo prav vse pri roki.

Večerne torbice za vse priložnosti

Nakup večerne torbice zahteva nekaj premisleka. Najbolje je namreč, če se naša nova torbica ujema z čim več slovesnimi oblačili v naši omari oziroma je takšna, da omogoča različne kombinacije. Prav zato si poleg kakšne bolj ekstravagantne večerne torbice, ki si jo kupite za svojo dušo, privoščite še kakšno manj vpadljivo in bolj klasično. Takšna namreč vedno pride prav! Pri tem izberite barvo, ki se sklada z barvno lestvico v vaši omari. Z njeno pomočjo boste lahko ustvarile nešteto modnih kombinacij.

 

V isti kategoriji:

COMMENTS