Sandali za modno poletje

Poletje prinese s seboj nešteto trendov in različnih stilov, vsi pa imajo nekaj skupnega – k vsakemu poletnemu trendu se odlično podajo sandali, ki so na voljo v vseh oblikah, barvah in stilih. Od gladiatork, do natikačev, ravnih in s peto ter še številnih drugih možnosti. Sandali so na voljo v različnih variacijah, med katerimi lahko izbirate. S sandali boste videti modne, romantične, drzne ali elegantne. Izbrati morate le pravi par zase.

Najmodernejša povratnika

Nazaj se je vrnil eden največjih trendov devetdesetih let  med sandali – natikači. Še posebej priljubljeni so sandali Birkenstock, ali birkice, kot jim lahko rečemo ljubkovalno, pri čemer vam seveda ni treba zapravljati za original, da bi bili modni. Gre samo za stil natikačev, ki so postali tako priljubljeni, da so osvojili svet. Kdo bi jim zameril vrnitev, saj so vendar neverjetno udobni in praktični, podajo pa se tako k vsakdanjim outfitom kot tudi k bolj elegantnim.

V modo so se vrnili tudi sandali, ki se zavežejo okoli gležnjev ali segajo celo vse do stegen. Še posebej boste modne s semiš ali usnjenimi sandali, nekaj igrivost pa lahko vnesete v svoj videz s paščki, ki se končajo z resicami ali cofki. Takšni sandali kar vpijejo po tem, da vas opazijo ter poskrbijo za bolj razigran in mladosten outfit.

Nenadomestljive stalnice

Trendi se menjavajo vsako poletje, vendar že nekaj poletij na vrhu lestvic kraljujejo tudi prav posebni sandali za drzne moderne amazonke – to so seveda tako imenovane gladiatorke. Odlično se podajo k kratkim hlačam, mini krilom ali oblekam, ki segajo do sredine stegen. Na voljo so v različnih barvah, izbirate pa lahko tudi med nizkimi in takšnimi s peto. Z njimi boste videti kot urbane neustrašne bojevnice. Samo za drzne!

https://www.youtube.com/watch?v=dcd95ZcvK2E

Druga stalnica so sandali s paščki v obliki črke T. Odlično se podajo k prav tako zelo modernim maksi oblekam, v katerih boste podobne grškim boginjam. Na izbiro so še drugi sandali – velik trend so bež in nevtralni toni, ki bodo vizualno podaljšali vaše noge. Odlično se podajo k vsem stilom, od kavbojk do srajčnih oblek. Nikar pa ne pozabite – k sandalom se najbolje podajo lepo urejena stopala.

Verjetno si marsikatera ženska ne zna predstavljati večera in elegantnih zabav, brez večerne torbice, ki daje poseben videz. Preberite več …

Članki v isti kategoriji:

Scroll to Top
Scroll to Top