Čopiči iz kozmetične kolekcije blagovne znamke Noelle Brush

Čopiči iz kozmetične kolekcije blagovne znamke Noelle Brush

Pravilen nanos pudrov in rdečil za lica ter odlično oblikovanje ličil na obrazu lahko doseže vsaka ženska, zahvaljujoč čopičem iz kolekcije Noelle Brush. Vsak make up umetnik ve, da le dobro oblikovani kozmetični čopiči lahko ustvarijo popoln videz, zato so v hrvaškem razvojnem oddelku razvili individualne čopiče za ličenje ter posamezne sete kompletov.

Tako lahko ženske kupijo takšen set, v katerem si razporedijo tiste čopiče, ki jih največ uporabljajo. V set si tako lahko razporedijo čopič za nanašanje pudra na čelu, na licih ali pa manjši čopič za oči.

Kozmetični etuiji za shranjevanje čopičev

Samostojni etuiji, v katerem čopiči iz kozmetične kolekcije Noelle Brush ostanejo zaščiteni pred vlago, prahom in drugimi neželenimi učinki, so priročni, tako da jih lahko vsaka ženska pospravi v svojo torbico. Elegantni čopiči v beli usnjeni embalaži bodo poleg njihove kakovosti pritegnili pozornost tudi z vrhunskim dizajnom.

S tem kompletom čopičev visoke kakovosti bo nanašanje ličil enostavnejše in bolj profesionalno. Z njimi ženske lahko učinkovito nanašajo senčila za oči, rdečila za lica, puder v prahu ter različne osvetljevalce polti.

Veganska kozmetična linija profesionalnih čopičev za ličenje

Profesionalni čopiči za ličenje imajo kakovostne sintetične ščetine, saj niso bili izdelani iz naravnih živalskih ščetin. Hrvaška kozmetična blagovna znamka Noelle Brush se je tako zavezala k proizvodnji make up-a in kozmetike, ki ni testirana na živalih, prav tako pa njihovi izdelki ne vsebujejo sestavin živalskega izvora.

Sicer pa je njihova kozmetična linija čopičev prilagojena vsakemu tipu kože, pri čemer lahko ženske izbirajo med debelejšimi in mehkejšimi sintetičnimi ščetinami.  

Linija profesionalnih čopičev nudi dodatke iz kozmetične kolekcije

Proizvodnja edinstvenih čopičev in njihovih setov ponuja tudi številne druge izdelke. Pri tem je mogoče kupiti tudi dodatek za čiščenje čopičev, pinceto, kozmetični pripomoček za vihanje trepalnic ter silikonski aplikator za nanašanje tekočih in kremastih pudrov.

Vse kozmetične izdelke iz kolekcije blagovne znamke Noelle Brush si lahko ogledamo in naročimo v spletni trgovini z vegansko kozmetiko www.pinkpanda.hr., kjer lahko najdemo tudi ostale kozmetične izdelke, kot so profesionalni čopiči Sigma, kozmetika Lovely, NYX ter kozmetika Revolution.

V isti kategoriji:

COMMENTS