Odlična izbira je za smučanje Italija

Odlična izbira je za smučanje Italija

Medtem ko pri nas še ni prave zimske pravljice, dovolj snega in je še veliko smučarskih prog zaprtih, ker ni dovolj pravega snega in ni dovolj sredstev, da naredijo dovolj umetnega snega in odprejo smučarske povezave, je v tujini zgodba povsem drugačna. V italijanskih Dolomitih že lahko smučate na zares ogromnem smučišču. Če je tudi vas zamikala smuka, potem vam lahko zaupam, da ima za smučanje v Italiji 1nadan objavljeno pravo pravcato zimsko pravljico in to za zares ugodno smuko. Kot dokaz so na ogled tudi prelepe fotografije, sanjski pa niso le vas in prikazana smučišča, sanjska je tudi cena kupona in konec koncev je za smučanje Italija res odlična izbira.

Za smučanje Italija zares prepriča vsakogar

Če malo pogledamo ponudbo, za smučanje v Italiji 1nadan ponuja oddih v hotelu s polpenzionom, v neverjetno ugodno ceno pa je vključen tudi prevoz do smučišč. Vsi se potrudijo, da je tem, ki počitnikujejo, kar se da udobno in se imajo kar se da lepo. Tudi tisti, ki se ne navdušujejo za smučanje, bo za smučanje Italija spremenila njihov pogled na to nadvse priljubljeno zimsko aktivnostjo. Ker je ponudba namenjena dvema, je to lahko novopečen par, od katerih se lahko en že leta navdušuje nad smučanjem in je drugi komaj začetnik, ki ga je partner prepričal v to, da se preizkusi v smučanju. Ni gre se le za smučanje, saj Italija to aktivnost še nadgradi.

smučanje v Italiji

Ob smučanju ponuja Italija še wellness

Par bo tako užival ne le v smučanju, temveč za smučanje Italija poskrbi za živo glasbo in privlačno ter razmigano, pestro življenje ob smučiščih, v hotelih. Veliko ljudi obišče Dolomite, počitnice pa želijo izkoristiti do popolnosti, in to jim je tam omogočeno z živo glasbo, zabavami, tako da se ljudje lahko družijo, hoteli pa večinoma vključujejo wellness, v katerem se pari lahko po aktivnem dnevu smučanja resnično sprostijo ali »okrepijo« romantične vezi. Ni ga čez namakanje v vroči kopeli, da se sprostijo mišice in duša po dnevu, polnem adrenalina in aktivnosti.

Preden se odpravite na smučanje, razmislite, če si z družbo ne bi naredili prav posebne personalizirane majice. Majice s potiskom znajo biti res nekaj posebnega. Print na majice je danes že tako kvaliteten, da vam bodo služile še zelo dolgo in vas spominjale na vaš dopust. Če pa že greste v hladne kraje, vam morda še bolj prav pridejo softshell jakne. Priporočamo!

V isti kategoriji:

COMMENTS