Odlične kokosove kocke in enostavna, a okusna čokoladna krema

Odlične kokosove kocke in enostavna, a okusna čokoladna krema

Že nekaj let izjemno rada pečem različne sladice. Preizkusila sem že mnogo receptov in okusov, včasih pa se zelo rada vrnem h klasikam. Ko pride do sladic sicer obožujem vse možne kombinacije, vendar pa za moj okus nič ne premaga dobre stare čokolade in kokosa. V mojih najljubših sladicah, ki vsebujejo kokos in / ali čokolado pa se vsekakor skrivajo kokosove kocke in odlična čokoladna krema, ki je dodatek drugim sladicam ali pa jo jem kar tako, na žlico.

Kokosove kocke

Kokosove kocke so kombinacija vseh »osnovnih« sestavin za sladice, ki jih imam najraje. Okus mi je zelo všeč, prav tako pa mi je všeč sočnost in rahlost samega biskvita. Res jih zelo rada pripravim.

Če tudi vi radi pečete in še niste preizkusili kokosovih kock, potem pojdite na spletni brskalnik in tam pobrskajte za različnimi recepti. Našli boste namreč kar nekaj receptov za kokosove kocke. Svetujem vam, da preberete kakšna mnenja pod receptom, če je to mogoče, saj vam bo to morda pomagalo pri izbiri pravega recepta za kokosove kocke za vaš okus.

Čokoladna krema

Čokoladna krema je sladica, ki jo lahko uporabimo na različne načine. Seveda je včasih potrebno nekoliko prilagoditi sestavine ali tehniko glede na to, kako boste uporabili čokoladno kremo, ampak to ni problem, saj boste našli primeren recept za vsak način. Lahko da se boste odločili za čokoladno kremo kot za dodatek k drugim sladicam, plast za torto ali rolado, lahko pa tudi da vas bo prepričalo, da pripravite čokoladno kremo kot odlično samostojno sladico.

Kot sem že omenila, boste recept našli kjerkoli na spletu. Včasih je dobro preizkusiti različne recepte in tako tudi najbolje videti, kateri vam najbolj ustreza. Vendar pa je zelo pomembno, poleg tehnike, kakšne sestavine uporabimo pri izdelavi tako čokoladne kreme, kot prej omenjenih kokosovih kockah.

Vrhunska čokolada za izdelavo sladic

Pri izdelavi kokosovih kock, čokoladne kreme in drugih sladic je pomembno, da uporabimo kar najboljše sestavine za kar najbolj okusen rezultat. Na našem trgu lahko najdete kar nekaj prodajnih mest, ki se ukvarjajo s prodajo različnih živil za peko, med katere sodi tudi čokolada za peko. Pomembno je, da uporabite čokolado za peko oziroma namenjeno temu, kar želite s čokolado početi, saj bo takšna čokolada po sestavi najboljša, da se bo vse izšlo tako, kot se mora.

Nekaj časa nazaj sem odkrila odlično čokolado za peko znamke BAM v določeni spletni trgovini, ki sicer nudi tudi druge vrhunske znamke čokolade za peko. Odkar sem odkrila to čokolado, jo vedno uporabim pri izdelavi kokosovih kock in čokoladne kreme ter tudi pri drugih sladicah, ki vsebujejo čokolado. Sedaj pa ostaja vprašanje, kje lahko kupite vrhunsko čokolado za peko?

Spletna trgovina Moja čokolada

Svoj nakup sestavin za kokosove kocke, čokoladno kremo in druge čokoladne sladice, sama že nekaj mesecev opravljam v spletni trgovini Moja čokolada. Spletno nakupovanje mi je namreč zelo všeč, saj lahko svoj nakup opravim kjerkoli in kadarkoli, zelo hitro in enostavno.

Closeup swiss roll with condensed milk cream on à white plate with spoon and a green leaf

Zakaj pa ravno ta spletna trgovina? Preprosto zato, ker je to spletni raj za vse, ki smo navdušeni nad čokolada. Trgovina Moja čokolada vam namreč na enem mestu nudi vse vrste čokoladnih artiklov, med katere sodi tudi zgoraj omenjena čokolada za peko. Tovrstne čokolade boste našli v različnih količinah in tudi v okusih, kar pomeni, da boste tu našli primerno čokolado za kreiranje različnih receptov.

Poleg nakupa čokolade za peko pa v omenjeni spletni trgovini nakupujem tudi razna darila za različne priložnosti. Ponudba čokoladnih darilc je namreč zares pestra in zanimiva, saj omenjena spletna trgovina nudi vrhunske čokoladne izdelke različnih okusov in celo oblik. Glede na ponudbo boste tu našli darila tako za ženske, kot za moške, starejše in mlajše, za rojstni dan, poslovno priložnost ali karkoli drugega. No saj, kdaj pa čokolada sploh ni dobro darilo?

V kolikor ste torej tudi vi velik navdušenec nad čokolado, vam toplo priporočam, da obiščete omenjeno spletno trgovino in preverite ponudbo sestavin za peko kokosovih kock, čokoladne kreme in drugih sladic ter izdelke, ki jih boste poklonili za različna darila ali pa jih privoščili sebi, da si posladkate svoj dan. Verjamem, da boste tudi vi navdušeni nad ponudbo in se boste, tako kot jaz, večkrat vrnili nazaj in opravili ponovni nakup.

V isti kategoriji:

    None Found

COMMENTS