Halogenske in LED avtomobilske žarnice H7

Halogenske in LED avtomobilske žarnice H7

Ste vedeli, da je najbolj razširjena vrsta avtomobilskih žarnic žarnica H7? Take žarnice niso nujno halogenske, saj poznamo tudi LED avtomobilske žarnice H7. Halogenske še vedno lahko najdete v starejših vozilih pa tudi v novejših, vendar jih bodo v kratkem času zagotovo zasenčile LED različice. 

LED avtomobilske žarnice H7 se namreč ponašajo s številnimi odličnimi karakteristikami in so zato v primerjavi s klasičnimi halogenskimi bistveno učinkovitejše in kot take tudi uporabnejše. Vse pogosteje jih lahko opažate na družinskih, športnih in tudi luksuznih avtomobilskih ter industrijskih vozilih. 

Prednosti LED žarnic 

Za avtomobilske žarnice H7 LED je značilno, da imajo visoko učinkovitost pri pretvarjanju električne energije v svetlobo, med delovanjem se zelo malo segrejejo in imajo dolgo življenjsko dobo. 

LED avtomobilske žarnice H7 kar 95 % električne energije pretvorijo v svetlobo. Med vožnjo se ne grejejo in ne obremenjujejo avtomobilskega električnega sistema. Proizvajajo lahko kar do 8-krat več lumnov svetlobe v primerjavi s klasično vrsto žarnic. 

LED žarnice H7 lahko vgradimo v vsako vozilo. Na trgu postajajo vse ugodnejše, je pa res, da so zaradi svoje izjemne učinkovitosti še vedno kar dosti dražje od drugih vrst žarnic. 

Vgradnja avtomobilske žarnice H7 LED traja le pol ure 

Žarnice LED H7 se priporočajo za prav vsako vrsto avta in tudi druga vozila. Vgradnja tovrstnih žarnic je izjemno hitra, saj traja največ do pol ure. Nekateri avtomobili oziroma vozila pri vgradnji potrebujejo adapter, da jih lahko namestimo na pravilen način. Vgradnja žarnice H7 LED je vsekakor odvisna od modela avtomobila, saj je vsak zase nekoliko drugačen. Sicer pa vam avtomobilske žarnice H7 LED lahko vgradijo strokovnjaki, do katerih boste prišli s pomočjo spletne strani silux.si.

S pomočjo LED žarnic H7 boste v svojem jeklenem konjičku torej uživali v nešteto ugodnostih. V prvi vrsti se boste lahko pohvalili z veliko večjo osvetlitvijo na cestišča, varnejšo vožnjo po cesti in tudi na težjih terenih, nižjo porabo električne energije ter z modernejšim izgledom svojega avta. 

Vsekakor pa se morate pred nakupom avtomobilske žarnice H7 LED pogovoriti s strokovnjakom, ki vam bo najbolje znal povedati, katera izbira je najprimernejša in hkrati najboljša za vaše vozilo. 

V isti kategoriji:

COMMENTS