Najpogostejše funkcionalne predelave vozil

Najpogostejše funkcionalne predelave vozil

Kupci vozil neredko sprašujejo po dodatnih storitvah in dodelavah vozil, medtem ko čakajo na odmero davka na motorna vozila, ki jih uvažajo iz drugih držav. Zelo pogosto pa se uporabniki vozil za nadgradnjo odločijo tudi kasneje. Praviloma se odločijo za eno samo dodelavo, nekateri tudi za več. Ena od najpogostejših dodelav avtomobila je zagotovo temnjenje stekel

Temnjenje stekla v avtomobilu vam je prinaša samo estetske vrednosti, temveč tudi funkcionalno. Zagotovo se zavedate, da vozilo z zatemnjenimi stekli izgleda veliko lepše in privlačneje. Premalo ljudi pa se ob tem zaveda, da temnjenje stekel avtomobila zelo dobro vpliva tudi na samo funkcionalnost. 

Temnjenje stekla v avtu omogoča skoraj popolno UV zaščito 

Temnjenje stekel v vozilih se priporoča zlasti za vse tiste lastnike oziroma uporabnike, ki s  seboj na vožnjo vzamejo tudi manjše otroke. Zatemnjene steklene šipe avta namreč zagotavljajo kar 99 % zaščito pred UV žarki. Poleg tega vam takšna storitev lahko služi kot odličen toplotni izolator. Notranjost avta se namreč manj pregreva, posledično vam ne bo treba vedno uporabljati klime. 

Temnjenje stekla v avtomobilu vam je prinaša samo estetske vrednosti, temveč tudi funkcionalno.

Za učinkovito temnjenje stekel je lahko poskrbljeno že tovarniško, lahko pa si to nadgradnjo torej omogočite naknadno. Pri nas je kar nekaj dobrih ponudnikov, ki vam to storitev omogočajo po dostopnih cenah. 

Vgraditev avtomobilske vlečne kljuke 

Temnjenje stekel ni edina priljubljena nadgradnja, za katero se odloča vse več uporabnikov vozil. Enako priljubljena je na primer tudi vgradnja vlečne kljuke. Če vlečno kljuko potrebujete pogosto, je najbolje, da je ta vgrajena že tovarniško. 

Enako priljubljena je tudi predelava platišč v večja platišča. Nekateri vozniki si s tem želijo doseči izjemno poseben oziroma zanimiv izgled svojega vozila. A če se ob tem pretirava, se lahko doseže celo negativen učinek na vozilo. Prevelika platišča namreč zelo neugodno vplivajo na samo vožnjo, zlasti na vodljivost vozila. 

Sicer pa vam je na voljo vgradnja še druge številne avtomobilske opreme. Temnjenje stekle, vgradna vlečne kljuke za avto, večja platišča ter podobne nadgradnje so vam za naročanje na voljo tudi na spletnih straneh izvrstnih ponudnikov. Pokukajte na primer v spletno prodajalno withcar.si, kjer si lahko takšne storitve omogočite po izjemno ugodnih cenah. Morda boste v tem hipu naleteli celo na akcijsko ponudbo. 

Preberite si še članek o avtomobilskih gumah.

V isti kategoriji:

COMMENTS