Vpliv kakovostnih senčnikov na temperaturo v vozilu

Kako udobna in prijetna bo vožnja v vašem vozilu, je v veliki meri odvisno prav od vas. Vsak letni čas lahko precej vpliva na počutje v avtu, predvsem poletje in zima. V poletnem času so temperature precej višje, zato je vožnja lahko precej manj udobna, če ne poskrbite za ustrezne pripomočke.

Poleti vam pri uravnavanju primerne temperature v vozilu lahko precej dobro koristijo senčniki za avtomobilska stekla.

Prednosti avtomobilskih senčnikov, ki so izdelani po meri

Senčniki za avto so lahko najrazličnejših tipov. Med drugim na trgu lahko najdete takšne senčnike za vozila, ki so narejeni po meri. Ti veljajo za koristen izum, ker lahko precej izboljšajo potovalne razmere potnikov v vozilu.

popolno prilegajočimi senčniki za avto
Zaščitite se pred sončnimi žarki s popolno prilegajočimi senčniki za avto za vsa zadnja okna vašega avtomobila, vključno z zadnjim vetrobranskim steklom.

Senčniki za avto po meri se nameščajo na vsa bočna ter na zadnje vetrobransko steklo. Njihova ključna naloga pa je, da na izjemno učinkovit način znižujejo temperature v avtu – celo do 20 %. S tem bistveno pripomorejo tudi k zmanjšanju vpliva nevarnih UV žarkov.

Senčniki za avto za bolj elegantni videz

Poleg omenjenih prednosti senčniki za avtomobilska stekla lahko vašemu vozilu ponudijo izjemno eleganten videz. Od zunaj je vse skupaj videti, kot da so stekla avta zatemnjena z originalnimi folijami.

Dobra novica ob tem pa je ta, da za senčnike ni potrebna homologacija. Namestijo se lahko samo v nekaj minutah, in sicer s pomočjo praktičnih čepkov. To ne posegajo oziroma ne poškodujejo vašega vozila.

Kdaj je dobro poseči po avto senčnikih?

Senčniki za avtomobilska stekla so lahko narejeni po meri vsakega vozila. To pomeni, da se lahko povsem prilagajo steklu izbranega avta. To med drugim pomeni, da sončni žarki nikakor ne morejo zaiti skozi stranske odprtine, ki denimo ostajajo v primeru uporabe univerzalnih senčnikov za avto.

YouTube video
Enostavna namestitev senčnikov za avto

Senčniki za avto so torej primerni za vse tiste, ki želite preprečiti prehajanje škodljivih sončnih žarkov v vaše vozilo, prav tako tudi zmanjšati temperature. Hvaležni vam bodo tako sopotniki v vozilu kot tudi hišni ljubljenčki, ki jih verjetno tu in tam vzamete s seboj na pot. Pri uporabi senčnikov za avto pa za piko na i torej poskrbi tudi njihov izjemno privlačen oziroma eleganten videz. Lahko rečemo, da so avto senčniki obenem tudi odlična alternativa originalnemu temnjenju stekel, v primeru če nočete posegati v avto in s tem zbijati njegove tržne vrednosti.

Članki v isti kategoriji:

Scroll to Top
Scroll to Top