Vrhunska motoristična oprema švicarskega porekla iXS

Švica je država po kateri se zgledujejo mnoge druge evropske države. Poznana je po vrhunski čokoladi, več-funkcijskih nožih, ročnih urah, zimskih športnih disciplinah in veliko več. Veliko ljudi pa se ne zaveda, da je omenjena država tudi poznana po dolgotrajni tradicijo izdelovanja motoristične opreme. Podjetje iXS je bilo ustanovljeno v Švici leta 1979. Dandanes ponuja vrhunske motoristične hlače, jakne, kombinezone, čelade, rokavice, zaščite za motoriste in mnogo več. Zaradi svoje uspešnost pa je ponudbo tudi razširilo v mnogo drugih držav po svetu, vključno z Ameriko.

iXS moto čelade so zelo tehnološko napredne

Uporaba čelade na motorju je izredno pomembna, saj varuje glavno motorista pred elementi narave in možnimi poškodbami. Izdelava kakovostne čelade pa je vse prej kot enostavna. S to težavo se še dandanes ukvarjajo različni proizvajalci opreme za motoriste. Na trgu je mogoče zaslediti iXS moto čelade, ki so tehnološko zelo napredne. Na voljo so za vsak žep in potrebe motoristov. Klasične in Flip-Up čelade z vizirjem imajo vgrajeno ventilacijo pri predelu čela in brade. Vizir pa je odporen na praske.

Bolj napredne čelade iXS pa so narejene iz steklenih vlaken, kar zagotavlja čim manjšo težo, kot tudi aerodinamično obliko. Izbirati je mogoče med klasičnimi, motokros, enduro, jet in otroškimi čeladami. Vse so izdelane iz vzdržljivih in visoko-kakovostnih materialov. To pa nam omogoča, da bomo lahko svojo iXS čelado uporabljali zelo dolgo časa.

iXS motoristična oblačila omogočajo varno vožnjo motorja

Primerna jakna, hlače ali kombinezon med vožnjo motorja je zelo pomembna izbira za vsakega motorista. Omenjena oblačila preprečujejo izgubo toplote telesa, varujejo pred vročim vremenom ter voznika motorja ubranijo negativnih učinkov vetra, vlage in drugih naravnih elementov. Veliko pozornosti pri iXS moto oblačilih je poudarek na ventilaciji oziroma zračenju. Vrhunsko tehnologijo zračenja uporabljajo jakne kot tudi hlače. Zračenje kombinezonov za motoriste pa je mogoče prilagoditi s številnimi odprtinami.

YouTube video
iXS moto| Naj bodo vaša potovanja bolj dinamična!

Znamka iXS oblačil pa ponuja tudi motoristična oblačila klasičnega izgleda. Mogoče je kupiti kavbojke, ki so ojačane s kevlarjem in vsebujejo ščitnike za kolena. Za vožnje na daljše razdalje pa so na voljo usnjene, tekstilne in druge jakne, hlače ter kombinezoni, ki so nepremočljivi.

iXS moto oprema in dodatki

Izkušnjo uporabe motorja si je mogoče izboljšati, če uporabljamo številne dodatke. Zelo pogosto se zgodi, da potrebujemo dodatni prtljažni prostor v motorju, če se odpravljamo na daljša potovanja. Kakovostna iXS moto oprema v obliki kovčkov in nahrbtnikov je namenjena za vsakega motorista.

Prekrivala za manjše in večje motorje so izredno uporabna za zaščito usnjenih, gumijastih, plastičnih in drugih materialov pred vročim soncem, vlago in nepridipravi. Prekrivala iXS so narejena tako, da jih brez težav in hitro namestimo na motor in brez težavno odstranimo.

Kakovost, vzdržljivost in napredni materiali iXS moto opreme so poznani po večini sveta. Nanjo tudi priznavajo motoristi iz svetovno znanih moštev in disciplin vožnje motorja.

Članki v isti kategoriji:

Scroll to Top
Scroll to Top