Dodatno zdravstveno zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav

Ena izmed največjih človekovih vrednot je zdravje. Zato ljudje na takšne in drugačne načine skušamo pozitivno vplivati na naše zdravje in se na ta način izogniti raznim boleznim in poškodbam. Vendar pa velikokrat tudi to ni dovolj, zato moramo poskrbeti zase tudi za primere, če zbolimo ali se poškodujemo.

Ker so stroški zdravil, zdravstvenih storitev in tehničnih pripomočkov zagotovljene le v omejenem obsegu, je dobrodošlo skleniti enega izmed prostovoljnih zdravstvenih zavarovanj. Med prostovoljna zdravstvena zavarovanja štejemo dopolnilno zdravstveno zavarovanje in dodatno zdravstveno zavarovanje. Sklenete jih lahko pri eni od zavarovalnic, med katerimi je Triglav dopolnilno zdravstveno zavarovanje še posebej zanimivo.

Poskrbite za svoje zobe

Zdravje naših zob in ustne votline je izjemno pomembno za naše splošno počutje. Za zobe je potrebno ustrezno skrbeti, da se na ta način izognemo morebitnim drugim boleznim. Zobozdravstvene storitve so danes še posebej problematične z vidika kritja stroškov iz obveznega zdravstvenega zavarovanja. Ta delež je izjemno majhen, zato moramo že za običajno belo zalivko doplačati zdravstveno storitev.

Triglav dodatno zdravstveno zavarovanje za zobe vam omogoča, da bo vaš obisk pri zobozdravniku od sedaj naprej popolnoma brezskrben.

Zavarovanje vam nudi številne nadstandardne storitve, zobno protetično rehabilitacijo v primeru nezgode ali samoplačniške zobozdravstvene storitve kot je na primer čiščenje zobnega kamna.

Specialistična obravnava v vsakem trenutku

Danes najbolj pereč problem našega zdravstvenega sistema so dolge čakalne dobe pri različnih specialistih, zaradi česar je celotno okrevanje daljše. Temu se boste najlažje izognili, če boste sklenili Triglav dodatno zdravstveno zavarovanje, ki krije stroške specialistične obravnave.

S sklenitvijo zavarovanja boste hitro prišli do pregleda pri specialistu ali do katere od pomembnih diagnostičnih preiskav oziroma postopkov. S tem se bo vaše zdravljenje začelo hitreje, prav tako pa tudi okrevanje. Triglav dodatno zdravstveno zavarovanje lahko prilagodite svojim potrebam in sami izberete kritje ter premijo zavarovanja.

Članki v isti kategoriji:

Scroll to Top
Scroll to Top