Kako lahko tujec ustanovi podjetje pri nas?

Odprite podjetje v Sloveniji in razširite svoje poslovanje še na slovenski trg! Slovenija vam omogoča veliko različnih poslovnih priložnosti, odpiranje podjetja v tej državi pa je hitro in enostavno. Prav tako je Slovenija tudi dobro izhodišče za nastop na drugih trgih, saj leži praktično sredi Evrope. Pred odpiranjem je treba pridobiti le vse potrebne informacije ter se na novi trg ustrezno pripraviti, da bo vse potekalo tako, kot je treba. Pri tem vam lahko pomaga tudi svetovalno podjetje, ki se ukvarja s pomočjo tujcem pri odpiranju podjetja v Sloveniji.

Odprite podjetje v Sloveniji brez težav

Kaj vse potrebujete, če želite odpreti ali ustanoviti podjetje v Sloveniji? Kako urediti vse potrebno na najlažji način? Koliko časa traja celoten postopek in kakšne dokumente potrebujem zanj? Kako se sploh lotiti takšnega postopka in kako urediti poslovanje v skladu s slovensko zakonodajo?

Odprite podjetje v Sloveniji

Prav zaradi vseh teh vprašanj je najbolje poiskati pomoč pri odpiranju podjetja. Izberite torej svetovalno podjetje, ki vam bo pomagalo pri tem, in tako odprite podjetje v Sloveniji brez težav!

Olajšajte si celoten postopek in poslovanje

Vsekakor ustanovitev podjetja v drugi državi ni najbolj enostavno, saj je treba biti pri tem pozoren na mnogo različnih stvari. Prav vsakemu, ki se je lotil tega, se je pri tem porajalo veliko različnih vprašanj. Če bi si radi celoten postopek olajšali se vam vsekakor splača poiskati pomoč strokovnjakov, ki se spoznajo na vse vidike postopka. Pomagali vam bodo pri:

  • pridobivanju vseh potrebnih dokumentov,
  • prevodu vseh dokumentov,
  • odpiranju podjetja,
  • razlagi davčne zakonodaje,
  • pri iskanju sedeža podjetja
  • najemu ali nakupu nepremičnine za sedež podjetja,
  • računovodstvu in ostalem poslovanju,
  • svetovanju glede vseh vidikov poslovanja.
YouTube video

Če je to tisto, kar potrebujete, potem ne odlašajte, ampak poiščite nekoga, ki se na celoten postopek in slovensko zakonodajo odlično spozna ter ima tako znanje kot praktične izkušnje iz tega področja. To vam bo namreč v veliko pomoč, da se izognete težavam ter poskrbite za to, da bo vse skupaj potekalo točno tako, kot mora. Kontaktirajte izbrano svetovalno podjetje in odprite podjetje v Sloveniji na najenostavnejši način in v najkrajšem možnem času!

Članki v isti kategoriji:

Scroll to Top
Scroll to Top