Podjetje Medigo svojim strankam zagotavlja 100 % varen nakup

Podjetje Medigo je na trgu prisotno že več desetletij in odlično skrbi za zdravje ter učinkovito pomaga v bolezni. Omogoča vam nakup kakovostnih medicinskih in ortopedskih pripomočkov, sredstev za nego bolnika, opornic, ortoz, manšet, sredstev za nego telesa.

V Medigo prodajalnah so vam prav tako na voljo prehranska dopolnila, izdelki za preventivo in kurativo, kompletni programi za otroke, nosečnice in porodnice, športni program, ne nazadnje tudi visoko strokovni kader za svetovanje in meritve.

Izdaja medicinskih pripomočkov na naročilnice ZZZS

Podjetje Medigo je znano po tem, da omogoča tudi izdajo medicinskih pripomočkov na naročilnice ZZZS. Medicinske pripomočke predpisuje osebni zdravnik zavarovane osebe. Zahtevnejše tovrstne pripomočke pa predpisuje zdravnik specialist s svojega delovnega področja.

Na naročilnici so poleg splošnih podatkov o zavarovani osebi ter zdravstvenem stanju zapisani še podatki o vrsti, količini in obdobju, za katero naj bi se medicinski pripomoček izdela, izda oziroma izposodi. Naročilnice ter reverz za uveljavljanje pravice do tovrstnih pripomočkov so objavljene v posebnem pravilniku.

Podjetje Medigo vam ne omogoča samo nakupa kakovostnih vozičkov za invalide, temveč omogoča tudi izposojo.

Izposoja invalidskih vozičkov in servis naprav

Podjetje Medigo vam ne omogoča samo nakupa kakovostnih vozičkov za invalide, temveč omogoča tudi izposojo. Obenem pa vam za vse nudene izdelke ponuja še hiter, učinkovit ter kakovosten servis. Strokovno podkovana ter izkušena ekipa v podjetju odlično oskrbuje ambulante, bolnišnice ter zavode. V njihovo delo so vključena tudi zastostva tujih podjetij ter veleprodaja.

Na spletni strani podjetja Medigo so vam na voljo tudi številni zelo koristni strokovni članki o zdravju, negi in še o čem.

Svetovanje o negi stopal in nohtov v domačem okolju

Za strokovnjake, ki delujejo pod okriljem podjetja Medigo, je pomemben prav vsak del vašega telesa. Na spletni strani je tako na voljo tudi strokovni prispevek o tem, kako na najučinkovitejši način poskrbeti za nego stopal ter nohtov v domačem okolju.

YouTube video

Ker naše noge v resnici nosijo celotno težo telesa in so zato nekoliko slabše prekrvavljen ud, je še toliko pomembnejša neprestana nega čez vse leto in ne šele tedaj, ko se pojavijo težave, na primer kurja očesa, otiščanci, vraščeni nohti, glivice.

Sicer pa so vam zaposleni v Medigu na voljo vsak delovnik med osmo zjutraj ter četrto popoldne. Pokličete jih lahko po telefonu ali jim napišete mail.

Članki v isti kategoriji:

    Brez objav
Scroll to Top
Scroll to Top