Kako izdelava spletnih trgovin poveča vaš mesečni dohodek?

Kako izdelava spletnih trgovin poveča vaš mesečni dohodek?

Fizične trgovine postopoma nadomeščajo spletne trgovine. V slednjih je možno opraviti nakup kadarkoli, kjerkoli s katerekoli naprave. Večina posameznikov nakupe opravlja kar v službi ali zvečer iz udobja svoje postelje. Zakaj torej vaše podjetje potrebuje spletno trgovino že danes?

Nove stranke iz drugih lokacij

Pri fizični trgovini je problem pri sami dosegljivosti lokacije. Medtem, ko izdelava spletnih trgovin omogoča nakup kjerkoli in s strani kogarkoli, ima fizična prodaja določene omejitve. Kupec mora najprej najti vašo prodajalno. Pri iskanju prek spleta išče tudi, ali ima vaša trgovina parkirno mesto ali ne. V kolikor ga nima, je to že znak za nezadovoljstvo s strani stranke. Nadalje skuša izvedeti prek spleta ceno vaših izdelkov, a ne najde podatkov. To stranko ponavadi razočara, saj vas noče poklicati, a hoče že zdaj vedeti, koliko kaj stane. Po izdelavi spletnih trgovin vaša potencialna stranka takoj ve koliko kaj stane in kdaj kaj dobi. Ni nejasnosti.

Fizične trgovine postopoma nadomeščajo spletne trgovine.

Lažje in cenejše oglaševanje

Namesto najema dragih panojev in tiskanja letakov, lahko investirate raje v izdelavo spletnih trgovin in prihranite denar. Spletno oglaševanje namreč nudi več funkcij za manj denarja. Pridobivate tudi mesečno analitiko navad strank, ki vam omogoča hitrejše reagiranje na tržno povpraševanje. Sproti vidite, kaj vaše stranke zanima in kaj ne. Tako se tudi lažje osredotočite na prodajo določenih izdelkov. Ne potrebujete drage tržne analize ali preučitve konkurence. Zunanji izvajalec bo pri izdelavi spletne trgovine vse to naredil za vas.

Manj stroškov in manj zaposlenih

Pri spletni trgovini je dodatna prednost tudi v tem, da se zmanjša birokratska pot in posledično tudi stroški. Namesto najema prodajnega prostora in skladišča, plačate najem samo skladišča. Vse ostalo poteka prek spleta. Za vaš posel to pomeni manj obratovalnih stroškov in manj stroškov pri nakazovanju plač. Omogoča tudi večji potencial za širjenje in prodiranje na druge trge. Lažje tudi izvedete posamezne promocije in akcije ob praznikih. Razprodaja je enostavnejša kot pri fizični prodaji.

Več prednosti spletne trgovine

Vaša izdelava spletnih trgovin ima več prednosti, kot slabosti. Novo spletno trgovino potrebujete ker nudi:

  • Dostopnost kjerkoli in kadarkoli,
  • Lažje oglaševanje vaših izdelkov,
  • Nobenih nejasnosti glede cene in kvalitete izdelkov,
  • Lažje oglaševanje,
  • Večji dostop do potencialnih strank,
  • Cenejše storitve,
  • Manj stroškov,
  • Manj zaposlenih.

V isti kategoriji:

COMMENTS