Priznana nizozemska blagovna znamka Plagron

Uporabniki izdelkov, ki rastlinam omogočajo boljšo in hitrejšo rast, zagotovo poznajo priznano blagovno znamko Plagron. Ta se je razvila na Nizozemskem in je priznana po celem svetu, tudi pri nas. Tovrstna blagovna znamka na številne prodajne police postavlja vrhunska gnojila in mineralna gnojila ter organske minerale. Lahko rečemo, da so izdelki Plagron specializirani za razvoj izdelkov za optimalno rast in cvetenje naših rastlin.

Organsko hranilo na osnovi alg

Plagron Alga Bloom je samo eden od številnih priljubljenih izdelkov, ki so se uveljavili tudi pri nas. Gre za vrhunsko organsko gnojilo, narejeno na osnovi alg. Namenjeno je za fazo rasti in cvetenja. Veliko uporabnikov ga kombinira s še enim od Plagronovih gnojil, ki se imenuje Alga Grow. Obe gnojili v kombinaciji nam zagotavljata velik donos na področju gojenja rastlin. Obe gnojili sta torej nastali na osnovi alg, ki vsebujejo najrazličnejše vitamine, aminokisline, fermente in naravne hormone. Za slednje je značilno, da povečajo rodovitnost prsti in spodbujajo razvoj rastline.

Morske alge na splošno zagotavljajo zdravo ter stabilno življenje prsti. Za njih je značilno, da so sposobne tudi izravnavati hranilne snovi in zagotoviti, da so dosegljive kadar koli, ko jih rastline potrebujejo za svoj razvoj. Dobra gnojila so vsekakor temelj vsega, žal pa se pogosto zgodi, da se namesto zanje, stranke raje odločijo za nakup dodatne opreme. Nekako smo ljudje navajeni, da nam fizično oprijemljivo pomeni več. Tako boste lahko na vrtu, ki niti ni primerno urejen, našli denimo rotacijsko kosilnico za visoko ceno, poleg pa povsem uničeno trato, ki je že dolgo ni nihče primerno zalil ali pognojil. Poskrbeti je torej potrebno za vse.

Visoko koncentrirano organsko mineralno gnojilo

Plagron na prodajne police postavlja tudi zelo uporabno visoko koncentrirano organsko mineralno gnojilo, ki se imenuje Cocos A in B. Tudi to gnojilo se uporablja v obdobju rasti in cvetenja naših rastlin. Gnojilo je zelo enostavno za uporabo. Vsebuje vsa uravnotežena hranila za najboljše možne rezultate.

Plagron Cocos A in B so razvili posebej za gnojenje na vseh vrstah tamponiranih podlag iz kokosovih vlaken in se nanaša na povsem univerzalen način.

Posebna opozorila

Za vsa vrhunska sredstva, ki jih namenjamo našim rastlinam, velja, da jih je potrebno dozirati v točno določenih predpisanih merah. Prekomerno gnojenje omenjenih izdelkov lahko v zelo veliki meri škoduje prsti in tudi rastlinam. Taka sredstva je potrebno hraniti v zaprtih in temnih prostorih pri sobni temperaturi. Proizvajalec nas opozarja še na to, da taka sredstva lahko dražijo naše oči in kožo. Potrebno pa ji je hraniti izven dosega naših otrok, ker so zanje še posebej škodljiva.

Posteljnina 140×200. Široka ponudba posteljnin različnih dimenzij po ugodnih cenah na enem mestu. Preberite več v naslednjem članku.

Članki v isti kategoriji:

Scroll to Top
Scroll to Top